Spinazie Taart

Spinazie Taart
Ingrediënten: 600 gram spinazie, 1 blik croissantdeeg, 4 eieren, zout, peper, 200 gram hüttenkäse, 200 gram hamblokjes, geraspte oude kaas,

Aantal personen: 3

Roerbak 600 gram spinazie tot het geslonken is. Laat het afkoelen en snij het fijn. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een ingevette taartvorm met het croissantdeeg. Klop 4 eieren met zout en peper. Voeg daar 200 gram hüttenkäse, 200 gram hamblokjes en de spinazie aan toe. Meng het voorzichtig door elkaar. Schep het spinaziemengsel in de taartvorm. Vouw het deeg over de spinazie en strooi er na eigen smaak geraspte oude kaas over. Zet de taartvorm ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Één reactie op “Spinazie Taart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel