Spinazie Taart

Spinazie Taart

Spinazie Taart

Ingrediënten: 600 gram spinazie, 1 blik croissantdeeg, 4 eieren, zout, peper, 200 gram hüttenkäse, 200 gram hamblokjes, geraspte oude kaas,

Aantal personen: 3

Roerbak 600 gram spinazie tot het geslonken is. Laat het afkoelen en snij het fijn. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een ingevette taartvorm met het croissantdeeg. Klop 4 eieren met zout en peper. Voeg daar 200 gram hüttenkäse, 200 gram hamblokjes en de spinazie aan toe. Meng het voorzichtig door elkaar. Schep het spinaziemengsel in de taartvorm. Vouw het deeg over de spinazie en strooi er na eigen smaak geraspte oude kaas over. Zet de taartvorm ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(155 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Spinazie Taart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top