Toast Caprese

Toast Caprese

Ingrediënten: sneetjes wit brood, groene pesto, tomaat, mozzarella, zout, peper,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Besmeer witte sneetjes brood met groene pesto. Leg hierop plakjes tomaat en plakjes mozzarella. Bestrooi met zout en peper. Leg de sneetjes wit brood op het rooster in de voorverwarmde oven. De ‘toast caprese’ is klaar als de mozzarella gesmolten is. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel