Chinese Bami Goreng

Chinese Bami Goreng

Chinese Bami Goreng
Deze Chinese bami goreng is vegetarisch. Oké achter de bami ligt wel een flinke kipsaté, maar hey deze is wel gekocht bij de groenteboer.

Ingrediënten: eiernoodles, 1/2 wortel, 1 kleine prei, 50 gram champignons, 50 gram bamboescheuten, 2 eieren, 50 gram taugé, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel sesamolie,

Aantal personen: 3

Kook de eiermie volgens aanwijzing op de verpakking. Giet af en zet even apart. Bak in hete olie 1/2 in kleine blokjes gesneden wortel en 1 in ringen gesneden prei tot de wortel een beetje zacht is. Voeg 50 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 50 gram bamboescheuten en 2 geklutste eieren toe. Roerbak tot het ei gestold is. Voeg 50 gram taugé toe, bak kort mee. Voeg vervolgens de gekookte eiernoodles toe. Bak even mee. Breng op smaak met 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel sesamolie. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top