Cajun Wraps

Cajun Wrap
Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 3 theelepels paprikapoeder, 2 theelepels uienpoeder, 1 1/2 theelepels gemberpoeder, zout, peper, 2 kipfilets, bloem, 1 ei, paneermeel, veldsla, 3 bosuien, 150 gram plakjes ontbijtspek, 6 tortilla wraps, kruidenboter,

Maak een kruidenmengsel van 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 theelepels paprikapoeder, 2 theelepels uienpoeder, 1 1/2 theelepels gemberpoeder, zout en peper. Wrijf hiermee 2 kipfilets in. Haal de kip vervolgens door een klein beetje bloem, 1 geklutst ei en als laatste door de paneermeel. Bak de kipfilets goudbruin en gaar in de hete boter. Snij de kipfilets in reepjes. Bak ook 150 gram plakjes ontbijtspek knapperig. Bereid de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met kruidenboter. Beleg vervolgens met veldsla, 2 plakjes uitgebakken ontbijtspek, wat ringetjes bosui en reepjes kipfilet. Vouw de wraps dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel