Cajun Wraps

Cajun Wrap
Ingrediƫnten: 1 teentje knoflook, 3 theelepels paprikapoeder, 2 theelepels uienpoeder, 1 1/2 theelepels gemberpoeder, zout, peper, 2 kipfilets, bloem, 1 ei, paneermeel, veldsla, 3 bosuien, 150 gram plakjes ontbijtspek, 6 tortilla wraps, kruidenboter,

Maak een kruidenmengsel van 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 theelepels paprikapoeder, 2 theelepels uienpoeder, 1 1/2 theelepels gemberpoeder, zout en peper. Wrijf hiermee 2 kipfilets in. Haal de kip vervolgens door een klein beetje bloem, 1 geklutst ei en als laatste door de paneermeel. Bak de kipfilets goudbruin en gaar in de hete boter. Snij de kipfilets in reepjes. Bak ook 150 gram plakjes ontbijtspek knapperig. Bereid de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met kruidenboter. Beleg vervolgens met veldsla, 2 plakjes uitgebakken ontbijtspek, wat ringetjes bosui en reepjes kipfilet. Vouw de wraps dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat