Cajun Wraps

Cajun Wraps

Cajun Wrap
Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 3 theelepels paprikapoeder, 2 theelepels uienpoeder, 1 1/2 theelepels gemberpoeder, zout, peper, 2 kipfilets, bloem, 1 ei, paneermeel, veldsla, 3 bosuien, 150 gram plakjes ontbijtspek, 6 tortilla wraps, kruidenboter,

Maak een kruidenmengsel van 1 fijngehakt teentje knoflook, 3 theelepels paprikapoeder, 2 theelepels uienpoeder, 1 1/2 theelepels gemberpoeder, zout en peper. Wrijf hiermee 2 kipfilets in. Haal de kip vervolgens door een klein beetje bloem, 1 geklutst ei en als laatste door de paneermeel. Bak de kipfilets goudbruin en gaar in de hete boter. Snij de kipfilets in reepjes. Bak ook 150 gram plakjes ontbijtspek knapperig. Bereid de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met kruidenboter. Beleg vervolgens met veldsla, 2 plakjes uitgebakken ontbijtspek, wat ringetjes bosui en reepjes kipfilet. Vouw de wraps dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!

0
(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top