Roergebakte Rode Kool

Roergebakte Rode Kool
Ingrediƫnten: 1 sambal, 1 teentje knoflook, 1 rode kool, rasp van 1 sinaasappel, 2 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels gembersiroop. 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel kaneel, 1 theelepel sambal, zout, peper, 50 gram rozijnen,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 fijngesneden rode kool toe. Roerbak tot het geslonken is. Voeg de rasp van 1 sinaasappel, 2 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels gembersiroop, 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel kaneel, 1 theelepel sambal, zout en peper toe. Zet het vuur lager en laat het ongeveer een kwartier zachtjes stoven. Op het laatst voeg je 50 gram gewassen rozijnen toe. Warm het geheel goed door. Serveer met gebakken aardappelen. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat