Roergebakte Rode Kool

Roergebakte Rode Kool

Ingrediënten: 1 sambal, 1 teentje knoflook, 1 rode kool, rasp van 1 sinaasappel, 2 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels gembersiroop. 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel kaneel, 1 theelepel sambal, zout, peper, 50 gram rozijnen,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 fijngesneden rode kool toe. Roerbak tot het geslonken is. Voeg de rasp van 1 sinaasappel, 2 eetlepels sojasaus, 3 eetlepels gembersiroop, 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel kaneel, 1 theelepel sambal, zout en peper toe. Zet het vuur lager en laat het ongeveer een kwartier zachtjes stoven. Op het laatst voeg je 50 gram gewassen rozijnen toe. Warm het geheel goed door. Serveer met gebakken aardappelen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel