Wok to Go in Apeldoorn

Wok to Go in Apeldoorn

Wok to Go apeldoornKen jij de keten Wok to Go al? Wij kwamen Wok to Go tegen in Apeldoorn. Aangezien het lunchtijd was daar naar binnen gegaan en gekozen voor sandwiches met Aziatisch beleg. Michel nam een sandwich crispy chicken, Britt nam de sandwich spicy beef en zelf had ik de sandwich cha sieuw pork. De sandwiches beloven in ieder geval veel goeds voor de ‘Wokki’ wokgerechten. De sandwiches waren heerlijk! Een aanrader als je een vestiging tegenkomt.

Wok to Go
Hoofdstraat/ Hoek Hofstraat 2
Apeldoorn

0
(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top