Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Ingrediƫnten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 300 gram gehakt, 1 wortel, 4 stengels bleekselderij, 2 blikken tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, rode wijn, zout, peper, Italiaanse kruiden, spaghetti, geraspte kaas,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook en tijm naar smaak. Als de uien zacht zijn voeg je 300 gram gehakt toe. Roerbak tot het gehakt bruin is en roer er vervolgens 1 geraspte wortel, 4 stengels bleekselderij, 2 blikken tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 scheut rode wijn, Italiaanse kruiden, zout en peper. Breng het geheel kort aan de kook. Zet het vuur lager en laat het 2 uur zachtjes pruttelen. Kook de spaghetti volgens de aanwijzing op de verpakking. Serveer de spaghetti met de bolognese. Strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Spaghetti Bolognese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top