Tomaten-Spek Strudel met Kaas

Tomaten-Spek Strudel met Kaas

Ingrediënten: filodeeg, 250 gram champignons, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 tomaten, 150 gram geraspte kaas, Italiaanse kruiden, 1 ei,

Ontdooi de filodeeg vellen zoals staat aangegeven op de verpakking, anders is het een ramp om mee te werken.

Meng in een kom 250 gram in plakjes gesneden champignons, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 in blokjes gesneden tomaten (bijvoorbeeld roma tomaten), 150 gram geraspte kaas en gedroogde Italiaanse kruiden naar smaak.

Leg een vel filodeeg klaar en schep hierop het tomaten-spek mengsel. Vouw goed dicht en bestrijk met een geklutst ei. Bereid zo 6 pakketjes. Leg de pakketjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht). Eet smakelijk!


2 reacties op “Tomaten-Spek Strudel met Kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel