Tomaten-Spek Strudel met Kaas

Tomaten-Spek Strudel met Kaas
Ingredienten: filodeeg, 250 gram champignons, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 tomaten, 150 gram geraspte kaas, Italiaanse kruiden, 1 ei,

Ontdooi de filodeeg vellen zoals staat aangegeven op de verpakking, anders is het een ramp om mee te werken.

Meng in een kom 250 gram in plakjes gesneden champignons, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 4 in blokjes gesneden tomaten (bijvoorbeeld roma tomaten), 150 gram geraspte kaas en gedroogde Italiaanse kruiden naar smaak.

Leg een vel filodeeg klaar en schep hierop het tomaten-spek mengsel. Vouw goed dicht en bestrijk met een geklutst ei. Bereid zo 6 pakketjes. Leg de pakketjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht). Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


2 reacties op “Tomaten-Spek Strudel met Kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat