Wraps met Kipfilet, Courgette en Paprika

Wraps met Kipfilet, Courgette en Paprika

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 1 rode paprika, 1 courgette, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel honing, sesamzaad, tortilla wraps,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 theelepel sambal en 2 in reepjes gesneden kipfilets toe. Roerbak tot de kipfilet goudbruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Roerbak tot de groenten zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Voeg 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel honing en wat sesamzaad toe. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met het kipmengsel en vouw of rol de tortilla wraps goed op. Eet smakelijk!


2 reacties op “Wraps met Kipfilet, Courgette en Paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel