Wraps met Kipfilet, Courgette en Paprika

Wraps met Kipfilet, Courgette en Paprika
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 1 rode paprika, 1 courgette, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel honing, sesamzaad, tortilla wraps,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 theelepel sambal en 2 in reepjes gesneden kipfilets toe. Roerbak tot de kipfilet goudbruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Roerbak tot de groenten zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Voeg 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel honing en wat sesamzaad toe. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met het kipmengsel en vouw of rol de tortilla wraps goed op. Eet smakelijk!


2 reacties op “Wraps met Kipfilet, Courgette en Paprika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat