Boerenkool met Kip-Pesto-Rolletje

Boerenkool met Kip-Pesto-Rolletje

Boerenkool met Kip-Pesto-Rolletje
Vandaag had ik weer een hele dag in Utrecht. Vandaag was ik wel op tijd wakker, dus was nog net voor de drukte op de Uithof. In de middag een lekker rondje gelopen langs en door de Botanische tuinen. Prima dagje zo.

Na het werk had ik een makkelijke maaltijd gepland. Het werd boerenkoolstamppot met kip-pesto-rolletjes van de slager. Een kip-pesto-rolletje is kipdijfilet met pesto en omwikkeld met spek. Ik heb het rondom aangebakken en daarna in de Airfryer zo’n 20 minuten op 180 graden verder laten garen.

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top