Noedels met Kip en Wortel

Noedels met Kip en Wortel

Noedels met Kip en Wortel

Ingrediƫnten: noedels, 1 wortel, 1 kipfilet, Chinese vijfkruidenpoeder, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel limoensap, koriander, sesamzaad,

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Rasp 1 wortel in de keukenmachine. Bestrooi 1 in reepjes gesneden kipfilet met Chinese vijfkruidenpoeder. Bak de kipfilet in hete olie goudbruin. Voeg de geraspte wortel toe en roerbak de wortels kort mee. Voeg 2 eetlepels honing en 1 eetlepel limoensap toe. Roer goed door. Giet de noedels af. Roer de noedels door het gerecht heen. Strooi er fijngehakte koriander en sesamzaad door. Serveer direct. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top