Wraps met Kipfilet, Courgette en Paprika

Wraps met Kipfilet, Courgette en Paprika

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 1 rode paprika, 1 courgette, 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel honing, sesamzaad, tortilla wraps,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 theelepel sambal en 2 in reepjes gesneden kipfilets toe. Roerbak tot de kipfilet goudbruin is. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden courgette toe. Roerbak tot de groenten zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Voeg 1 eetlepel sojasaus, 1 eetlepel honing en wat sesamzaad toe. Warm het geheel goed door. Verwarm ondertussen de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met het kipmengsel en vouw of rol de tortilla wraps goed op. Eet smakelijk!

(327 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Wraps met Kipfilet, Courgette en Paprika”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.