Krokante Schnitzels

Krokante Schnitzels
Ingrediënten: paprikachips, cashewnoten, 1 ei, schnitzels,

Verkruimel 2 uitdeelzakjes paprikachips en hak ongeveer 50 gram cashewnoten fijn. Snijd 4 schnitzels in wat kleinere stukken. Kluts een ei. Haal de schnitzels door het ei en dan door de paprikachips of door de gehakte cashewnoten. Bak de schnitzels om en om bruin in hete olie. Bak de paprikaschnitzels en de cashewnootschnitzels apart. Om dat ze erg hard gaan in de hete olie is het handig om de schnitzels in de oven op 150 graden nog goed door te warmen. Leg de schnitzels niet op elkaar in verband met de vleessappen die vrijkomen. Zet ze een minuut of 10 in de oven. Serveer het bijvoorbeeld met gebakken aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat