Krokante Schnitzels

Krokante Schnitzels
Ingrediënten: paprikachips, cashewnoten, 1 ei, schnitzels,

Verkruimel 2 uitdeelzakjes paprikachips en hak ongeveer 50 gram cashewnoten fijn. Snijd 4 schnitzels in wat kleinere stukken. Kluts een ei. Haal de schnitzels door het ei en dan door de paprikachips of door de gehakte cashewnoten. Bak de schnitzels om en om bruin in hete olie. Bak de paprikaschnitzels en de cashewnootschnitzels apart. Om dat ze erg hard gaan in de hete olie is het handig om de schnitzels in de oven op 150 graden nog goed door te warmen. Leg de schnitzels niet op elkaar in verband met de vleessappen die vrijkomen. Zet ze een minuut of 10 in de oven. Serveer het bijvoorbeeld met gebakken aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel