Krokante Schnitzels

Krokante Schnitzels

Krokante Schnitzels

Ingrediƫnten: paprikachips, cashewnoten, 1 ei, schnitzels,

Verkruimel 2 uitdeelzakjes paprikachips en hak ongeveer 50 gram cashewnoten fijn. Snijd 4 schnitzels in wat kleinere stukken. Kluts een ei. Haal de schnitzels door het ei en dan door de paprikachips of door de gehakte cashewnoten. Bak de schnitzels om en om bruin in hete olie. Bak de paprikaschnitzels en de cashewnootschnitzels apart. Om dat ze erg hard gaan in de hete olie is het handig om de schnitzels in de oven op 150 graden nog goed door te warmen. Leg de schnitzels niet op elkaar in verband met de vleessappen die vrijkomen. Zet ze een minuut of 10 in de oven. Serveer het bijvoorbeeld met gebakken aardappeltjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top