Chocoladebroodjes

Chocoladebroodjes

Chocoladebroodjes

Ingrediënten: 250 gram witte broodmix, 25 gram boter, 50 gram pure chocolade,

Maak 250 gram witte broodmix aan zoals de verpakking aangeeft (voldoende voor 5 broodjes), in mijn geval met 25 gram boter en 170 ml lauwwarm water. Kneed het goed doorelkaar en laat het deeg 15 minuten rijzen onder een schone theedoek op een warme plaats. Hak 50 gram pure chocolade in kleine stukjes en kneed dat na 15 minuten door het deeg. Laat het nu nog eens 40 tot 60 minuten rijzen op een warme plek met een theedoek over de kom. Maak daarna mooie bolletjes van het deeg en leg dat op de bakmat (of bakpapier) en zet het in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 30 minuten. Laat ze even afkoelen voordat je gaat eten. Eet smakelijk!

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Chocoladebroodjes

  1. Ik kwam via het forum van receptenzoeker op je weblog terecht. Mooie site ik zal hier zekre terugkomen. Als je nog inspiratie zoekt: de recepten op mijn site mag je ten alle tijde vrij gebruiken.

    Groetjes

    Leo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top