Ciabatta met Champignons en Tomaatjes

Ciabatta met Champignons en Tomaatjes
Ingrediënten: 1 ui, 250 gram champignons, 8 cherrytomaten, 125 crème fraîche , peper, zout, tijm, ciabatta,

Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui glazig voeg hier aan toe 250 gram gehalveerde kleine champignons en bak dit een minuut of 5 al omscheppend mee. Dan kan je er 8 gehalveerde cherrytomaten, 125 ml crème fraîche en peper, zout en tijm naar smaak toevoegen. Warm het nog even goed door. Dan kan je een afbakciabatta door de helft opensnijden. Beleg elke helft met het champignonmengsel, strooi er nog wat geraspte kaas over. Leg de beide ciabatta helften in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 10 tot 15 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat