Ciabatta met Champignons en Tomaatjes

Ciabatta met Champignons en Tomaatjes

Ingrediënten: 1 ui, 250 gram champignons, 8 cherrytomaten, 125 crème fraîche , peper, zout, tijm, ciabatta,

Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui glazig voeg hier aan toe 250 gram gehalveerde kleine champignons en bak dit een minuut of 5 al omscheppend mee. Dan kan je er 8 gehalveerde cherrytomaten, 125 ml crème fraîche en peper, zout en tijm naar smaak toevoegen. Warm het nog even goed door. Dan kan je een afbakciabatta door de helft opensnijden. Beleg elke helft met het champignonmengsel, strooi er nog wat geraspte kaas over. Leg de beide ciabatta helften in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 10 tot 15 minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel