Ciabatta met Champignons en Tomaatjes

Ciabatta met Champignons en Tomaatjes

Ciabatta met Champignons en Tomaatjes

Ingrediënten: 1 ui, 250 gram champignons, 8 cherrytomaten, 125 crème fraîche , peper, zout, tijm, ciabatta,

Bak in de hete olie 1 fijngesnipperde ui glazig voeg hier aan toe 250 gram gehalveerde kleine champignons en bak dit een minuut of 5 al omscheppend mee. Dan kan je er 8 gehalveerde cherrytomaten, 125 ml crème fraîche en peper, zout en tijm naar smaak toevoegen. Warm het nog even goed door. Dan kan je een afbakciabatta door de helft opensnijden. Beleg elke helft met het champignonmengsel, strooi er nog wat geraspte kaas over. Leg de beide ciabatta helften in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 10 tot 15 minuten. Eet smakelijk!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top