Schnitzelschotel

Schnitzelschotel

Schnitzelschotel

Ingrediënten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 schnitzels, zout, peper, 1 ui, 250 gram champignons, 200 ml water, 1 blokje groentenbouillon, 200 ml crème fraiche, tijm, 50 gram geraspte kaas,

Bak in een hete wok 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bruin. Doe hierbij 2 in reepjes gesneden schnitzel tot deze ook bruin zijn en breng het op smaak met zout en peper. Daarna doe je er 1 gesnipperde ui en 250 gram gehalveerde champignons bij. Bak dit een minuut of 5 mee. Giet er 200 ml water bij en verkruimel er 1 blokje groentenbouillon boven uit. Laat het een minuut of 2 koken en roer er dan 200 ml crème fraiche door met naar smaak wat tijm. Laat het nu weer even koken en zet het op een laag vuurtje voor zeker 10 minuten. Doe er een paar minuten voor het einde 50 gram geraspte kaas bij en laat dit al roerend goed smelten. Serveer dit met bijvoorbeeld gebakken aardappels. Eet smakelijk!

0
(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top