Rijst met Sperziebonen en Rosbief in Red Curry Saus


IngrediĆ«nten: rijst, 250 gram rosbief, 1 pakje Kumar’s red curry specerijenpasta, 300 gram sperziebonen, 400 ml kokosmelk, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram in reepjes gesneden rosbief bruin. Voeg 1 bakje Kumar’s red curry paste toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 300 gram sperziebonen (diepvries) en 400 ml kokosmelk toe. Laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten zachtjes koken. Serveer met de rijst. Doe op je bord nog wat gefruite uitjes over de sperziebonen. Eet smakelijk!


2 reacties op “Rijst met Sperziebonen en Rosbief in Red Curry Saus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel