Rijst met Sperziebonen en Rosbief in Red Curry Saus


Ingrediënten: rijst, 250 gram rosbief, 1 pakje Kumar’s red curry specerijenpasta, 300 gram sperziebonen, 400 ml kokosmelk, gefruite uitjes,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram in reepjes gesneden rosbief bruin. Voeg 1 bakje Kumar’s red curry paste toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 300 gram sperziebonen (diepvries) en 400 ml kokosmelk toe. Laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten zachtjes koken. Serveer met de rijst. Doe op je bord nog wat gefruite uitjes over de sperziebonen. Eet smakelijk!

2 gedachten over “Rijst met Sperziebonen en Rosbief in Red Curry Saus”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *