Italiaanse Burgers

Italiaanse Burgers

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 2 eieren, 2 bosuien, 6 zongedroogde tomaten, 50 gram geraspte kaas, zout, peper, 1/2 courgette, 3 Italiaanse bollen, pesto, sla, 6 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 3

Meng 300 gram gehakt met 2 eidooiers (het eiwit heb je niet nodig meer). 2 fijngesneden bosuien, 3 fijngehakte zongedroogde tomaten en 50 gram geraspte kaas. Doe er naar smaak zout en peper bij. Maak er burgers van. Bak de burgers in hete olie aan beide zijde bruin. Snij 1/2 courgette in plakjes en grill de plakjes courgette op een grill. Snij de Italiaanse bollen open en leg ze even op de grill. Besmeer de Italiaanse bollen met een beetje pesto. Beleg vervolgens met blaadjes sla en de gegrilde courgette. Leg hierop de Italiaanse burger. Leg op elke burger elk nog 2 plakjes rauwe ham. Leg de andere helft van de bol er op. Lekker met frieten! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat