Italiaanse Burgers

Italiaanse Burgers

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 2 eieren, 2 bosuien, 6 zongedroogde tomaten, 50 gram geraspte kaas, zout, peper, 1/2 courgette, 3 Italiaanse bollen, pesto, sla, 6 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 3

Meng 300 gram gehakt met 2 eidooiers (het eiwit heb je niet nodig meer). 2 fijngesneden bosuien, 3 fijngehakte zongedroogde tomaten en 50 gram geraspte kaas. Doe er naar smaak zout en peper bij. Maak er burgers van. Bak de burgers in hete olie aan beide zijde bruin. Snij 1/2 courgette in plakjes en grill de plakjes courgette op een grill. Snij de Italiaanse bollen open en leg ze even op de grill. Besmeer de Italiaanse bollen met een beetje pesto. Beleg vervolgens met blaadjes sla en de gegrilde courgette. Leg hierop de Italiaanse burger. Leg op elke burger elk nog 2 plakjes rauwe ham. Leg de andere helft van de bol er op. Lekker met frieten! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel