Schnitzelrolletjes in Tomatensaus met Pasta

Schnitzelrolletjes in Tomatensaus met Pasta

Schnitzelrolletjes in Tomatensaus met Pasta
De afgelopen twee jaar hebben we op 23 maart steeds iets met schnitzel gegeten, dan kan er nog wel een jaar aan dat rijtje toegevoegd worden. Op basis van het recept van 23 maart 2022 hebben we dit gemaakt met van alles wat we in huis hadden. Op de ham en kookroom na hoefden we niets te kopen. Lekker even de kastjes en de vriezer leegmaken.

Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 kleine ossenworst, ham, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 tomaat, 1 pakje Heinz gekruide tomaatblokjes, 200 ml kookroom, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verdeel over elke schnitzels 1/2 kleine ossenworst. Rol de schnitzels op. Bak de schnitzelrolletjes om en om in hete boter. Haal de schnitzelrolletjes uit de pan. Omwikkel de schnitzelrolletjes met plakjes ham. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 3 teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden tomaat toe. Bak kort mee. Voeg 1 pakje tomaatblokjes en 200 ml kookroom toe. Warm even door. Leg de schnitzelrolletjes terug in de pan. Laat de saus zachtjes pruttelen voor ongeveer 20 minuten. Draai de schnitzelrolletjes regelmatig. Voeg op het laatst geraspte kaas naar eigen inzicht toe. Laat de kaas smelten. Serveer met spaghetti of een andere pasta. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top