Italiaanse Burgers

Italiaanse Burgers

Italiaanse Burgers

Ingrediƫnten: 300 gram gehakt, 2 eieren, 2 bosuien, 6 zongedroogde tomaten, 50 gram geraspte kaas, zout, peper, 1/2 courgette, 3 Italiaanse bollen, pesto, sla, 6 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 3

Meng 300 gram gehakt met 2 eidooiers (het eiwit heb je niet nodig meer). 2 fijngesneden bosuien, 3 fijngehakte zongedroogde tomaten en 50 gram geraspte kaas. Doe er naar smaak zout en peper bij. Maak er burgers van. Bak de burgers in hete olie aan beide zijde bruin. Snij 1/2 courgette in plakjes en grill de plakjes courgette op een grill. Snij de Italiaanse bollen open en leg ze even op de grill. Besmeer de Italiaanse bollen met een beetje pesto. Beleg vervolgens met blaadjes sla en de gegrilde courgette. Leg hierop de Italiaanse burger. Leg op elke burger elk nog 2 plakjes rauwe ham. Leg de andere helft van de bol er op. Lekker met frieten! Eet smakelijk!

0
(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top