Vega: Risotto met Champignons en Prei

Risotto met Kip, Prei en Champignons

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram risotto rijst, 1 liter groentebouillon, 1 prei, 250 gram champignons, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram risotto rijst toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 liter groentebouillon toe. Laat de risotto 25 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe. Bak in een andere pan 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons in hete boter. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 100 gram geraspte kaas, champignons en prei toe aan de risotto. Roer goed, zodat de kaas smelt. Eet smakelijk!


1 reactie op “Vega: Risotto met Champignons en Prei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel