Vega: Risotto met Champignons en Prei

Risotto met Kip, Prei en Champignons

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 200 gram risotto rijst, 1 liter groentebouillon, 1 prei, 250 gram champignons, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram risotto rijst toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1 liter groentebouillon toe. Laat de risotto 25 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe. Bak in een andere pan 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons in hete boter. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 100 gram geraspte kaas, champignons en prei toe aan de risotto. Roer goed, zodat de kaas smelt. Eet smakelijk!


1 reactie op “Vega: Risotto met Champignons en Prei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat