Mie met Spitskool en Rundvlees

Mie met Spitskool en Rundvlees
Ingrediënten: mienestjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, gemberpoeder, korianderpoeder, 200 gram rundvleesreepjes, 1 rode paprika, 300 gram spitskool,

Aantal personen: 3

Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, gemberpoeder en koriander tot de ui zacht is. Voeg 200 gram rundvleesreepjes toe en bak tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden rode paprika en 300 gram gesneden spitskool toe. Bak tot de spitskool is geslonken. Serveer met de mienestjes. Breng eventueel op smaak met sojasaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat