Mie met Spitskool en Rundvlees

Mie met Spitskool en Rundvlees

Ingrediënten: mienestjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, gemberpoeder, korianderpoeder, 200 gram rundvleesreepjes, 1 rode paprika, 300 gram spitskool,

Aantal personen: 3

Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, gemberpoeder en koriander tot de ui zacht is. Voeg 200 gram rundvleesreepjes toe en bak tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden rode paprika en 300 gram gesneden spitskool toe. Bak tot de spitskool is geslonken. Serveer met de mienestjes. Breng eventueel op smaak met sojasaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel