Mie met Spitskool en Rundvlees

Mie met Spitskool en Rundvlees

Mie met Spitskool en Rundvlees

Ingrediënten: mienestjes, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, gemberpoeder, korianderpoeder, 200 gram rundvleesreepjes, 1 rode paprika, 300 gram spitskool,

Aantal personen: 3

Kook de mienestjes volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, gemberpoeder en koriander tot de ui zacht is. Voeg 200 gram rundvleesreepjes toe en bak tot het bruin is. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden rode paprika en 300 gram gesneden spitskool toe. Bak tot de spitskool is geslonken. Serveer met de mienestjes. Breng eventueel op smaak met sojasaus. Eet smakelijk!

(147 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top