Mie met Spinazie en Rundvlees

Mie met Spinazie en Rundvlees
Ingrediënten: 200 gram rundvleesreepjes, 1 eetlepel olie, 1 theelepel sesamolie, 1 teentjes knoflook, mie, 3 eetlepels hoisinsaus, 3 eetlepels witte wijn, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 2 theelepels sambal, sesamzaad, 400 gram spinazie, 125 gram taugé,

Aantal personen: 2

Marineer 200 gram rundvlees reepjes in een mengsel van 1 eetlepel olie, 1 theelepel sesamolie en 1 teentje knoflook voor een aantal uur. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een saus van 3 eetlepels hoisinsaus, 3 eetlepels witte wijn en 1 eetlepel donkere basterdsuiker. Bak de rundvleesreepjes bruin in hete olie. Voeg 2 theelepels sambal en sesamzaad toe. Bak dit kort mee. Voeg vervolgens 400 gram spinazie en 125 gram taugé toe en laat de spinazie slinken. Giet de saus erbij en warm het geheel goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Service Temporarily Unavailable

    The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at www.brutsellog.net Port 80

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel