Mie met Spinazie en Rundvlees

Mie met Spinazie en Rundvlees
Ingrediënten: 200 gram rundvleesreepjes, 1 eetlepel olie, 1 theelepel sesamolie, 1 teentjes knoflook, mie, 3 eetlepels hoisinsaus, 3 eetlepels witte wijn, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 2 theelepels sambal, sesamzaad, 400 gram spinazie, 125 gram taugé,

Aantal personen: 2

Marineer 200 gram rundvlees reepjes in een mengsel van 1 eetlepel olie, 1 theelepel sesamolie en 1 teentje knoflook voor een aantal uur. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een saus van 3 eetlepels hoisinsaus, 3 eetlepels witte wijn en 1 eetlepel donkere basterdsuiker. Bak de rundvleesreepjes bruin in hete olie. Voeg 2 theelepels sambal en sesamzaad toe. Bak dit kort mee. Voeg vervolgens 400 gram spinazie en 125 gram taugé toe en laat de spinazie slinken. Giet de saus erbij en warm het geheel goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Laatste artikelen

    Moved Permanently

    The document has moved here.


    Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at brutsellog.net Port 80

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat