Mie met Spinazie en Rundvlees

Mie met Spinazie en Rundvlees

Mie met Spinazie en Rundvlees

Ingrediënten: 200 gram rundvleesreepjes, 1 eetlepel olie, 1 theelepel sesamolie, 1 teentjes knoflook, mie, 3 eetlepels hoisinsaus, 3 eetlepels witte wijn, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 2 theelepels sambal, sesamzaad, 400 gram spinazie, 125 gram taugé,

Aantal personen: 2

Marineer 200 gram rundvlees reepjes in een mengsel van 1 eetlepel olie, 1 theelepel sesamolie en 1 teentje knoflook voor een aantal uur. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een saus van 3 eetlepels hoisinsaus, 3 eetlepels witte wijn en 1 eetlepel donkere basterdsuiker. Bak de rundvleesreepjes bruin in hete olie. Voeg 2 theelepels sambal en sesamzaad toe. Bak dit kort mee. Voeg vervolgens 400 gram spinazie en 125 gram taugé toe en laat de spinazie slinken. Giet de saus erbij en warm het geheel goed door. Serveer met de mie. Eet smakelijk!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top