Gevulde Runderschnitzels

Gevulde Runderschnitzels

Gevulde Runderschnitzels

Ingrediënten: 2 runderschnitzels, Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden, zout, peper, ontbijtspek, curry

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Maak 2 runderschnitzels platter met een deegroller. Bestrijk de runderschnitzels met een royale laag Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden. Rol de runderschnitzels op en bestrooi met zout en peper. Omwikkel de runderschnitzelrolletjes met plakjes ontbijtspek. Leg de gevulde runderschnitzels in een ovenschaal en bestrijk de gevulde runderschnitzels met een klein beetje curry. Zet de ovenschaal met de gevulde runderschnitzels ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!

(45 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top