Kippenpootjes met Aardappels & Tomaten

Kippenpootjes met Aardappels & Tomaten
Ingrediënten: 4 kipdrumsticks, Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden, zout, peper, kipkruiden, 400 gram krieltjes, 2 tomaten, suiker, tijm, olie,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Haal voorzichtig het vel los van 4 kipdrumsticks, smeer onder het vel Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden. Leg de kipdrumsticks in een ovenschaal en bestrooi met zout, peper en kipkruiden. Leg om de kipdrumsticks 450 gram krieltjes. Snij 2 tomaten in partjes, doe er een klein beetje suiker op en leg dit ook in de ovenschaal. Bestrooi alles met wat tijm, en sprenkel er een klein beetje olie over. Zet de ovenschaal ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat