Kippenpootjes met Aardappels & Tomaten

Kippenpootjes met Aardappels & Tomaten

Ingrediënten: 4 kipdrumsticks, Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden, zout, peper, kipkruiden, 400 gram krieltjes, 2 tomaten, suiker, tijm, olie,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Haal voorzichtig het vel los van 4 kipdrumsticks, smeer onder het vel Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden. Leg de kipdrumsticks in een ovenschaal en bestrooi met zout, peper en kipkruiden. Leg om de kipdrumsticks 450 gram krieltjes. Snij 2 tomaten in partjes, doe er een klein beetje suiker op en leg dit ook in de ovenschaal. Bestrooi alles met wat tijm, en sprenkel er een klein beetje olie over. Zet de ovenschaal ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel