Stoofvlees

Stoofvlees
Ingrediƫnten: 2 flinke uien, 2 teentjes knoflook, tijm, kruidnagelpoeder, laurierblad, 750 gram mager rundvlees, zout, peper, 1 flesje Leffe dubbel, 1 eetlepel appelstroop, 2 sneetjes bruin brood, mosterd,

Aantal personen: 3

Stoof in hete boter 2 in ringen gesneden uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook, tijm, kruidnagelpoeder en een laurierblad tot de uien zacht zijn. Bak in een andere pan 750 gram in stukken gesneden mager rundvlees bruin. Bestrooi met zout en peper. Doe het stoofvlees bij de uien. Verwarm in het achtergebleven vet 1 flesje Leffe dubbel. Breng het kort aan de kook en voeg dan pas toe aan het vlees. Voeg vervolgens aan het vlees toe 1 eetlepel appelstroop en 2 sneetjes bruin brood besmeerd met mosterd. Zet het vuur laag en laat het een 2 1/2 stoven op laag vuur zonder deksel op de pan. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper. Wij hebben er friet en salade bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat