Stoofvlees

Stoofvlees

Stoofvlees

Ingrediënten: 2 flinke uien, 2 teentjes knoflook, tijm, kruidnagelpoeder, laurierblad, 750 gram mager rundvlees, zout, peper, 1 flesje Leffe dubbel, 1 eetlepel appelstroop, 2 sneetjes bruin brood, mosterd,

Aantal personen: 3

Stoof in hete boter 2 in ringen gesneden uien met 2 fijngehakte teentjes knoflook, tijm, kruidnagelpoeder en een laurierblad tot de uien zacht zijn. Bak in een andere pan 750 gram in stukken gesneden mager rundvlees bruin. Bestrooi met zout en peper. Doe het stoofvlees bij de uien. Verwarm in het achtergebleven vet 1 flesje Leffe dubbel. Breng het kort aan de kook en voeg dan pas toe aan het vlees. Voeg vervolgens aan het vlees toe 1 eetlepel appelstroop en 2 sneetjes bruin brood besmeerd met mosterd. Zet het vuur laag en laat het een 2 1/2 uur stoven op laag vuur met de deksel half op de pan. Breng eventueel nog op smaak met zout en peper. Wij hebben er friet en salade bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top