Noedels met Roerbak Kip

Noedels met Roerbak Kip

Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, 1 eiwit, 1/2 eetlepel bloem, 2 eetlepels water, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 3 eetlepels zwarte bonensaus, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel witte wijn, munt, korianderpoeder, gemberpoeder, serehpoeder, 1 ui, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 3 bosuien, 150 gram champignons,

Aantal personen: 3

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 1 eiwit met 1/2 eetlepel bloem en 2 eetlepels water. Snij 1 kipfilet in blokjes. Meng de kipfiletblokjes door het eiwitmengsel. Laat het even staan. Meng voor de woksaus. 1 fijngehakt teentje knoflook met 1 theelepel sambal, 3 eetlepels zwarte bonensaus, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel witte wijn en naar smaak munt, korianderpoeder, gemberpoeder en serehpoeder. Bak de kipfiletblokjes rondom bruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan en houd het apart. Bak 1 gesneden ui, 1 gesneden rode paprika, 1 gesneden groene paprika, 3 gesneden bosuitjes en 150 gram in plakjes gesneden champignons op hoog vuur knapperig. Voeg de noedels en de kipfilet toe en roer even om. Roer de woksaus toe en bak kort mee. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel