Noedels met Roerbak Kip

Noedels met Roerbak Kip
Ingrediƫnten: noedels, 1 kipfilet, 1 eiwit, 1/2 eetlepel bloem, 2 eetlepels water, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 3 eetlepels zwarte bonensaus, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel witte wijn, munt, korianderpoeder, gemberpoeder, serehpoeder, 1 ui, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 3 bosuien, 150 gram champignons,

Aantal personen: 3

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 1 eiwit met 1/2 eetlepel bloem en 2 eetlepels water. Snij 1 kipfilet in blokjes. Meng de kipfiletblokjes door het eiwitmengsel. Laat het even staan. Meng voor de woksaus. 1 fijngehakt teentje knoflook met 1 theelepel sambal, 3 eetlepels zwarte bonensaus, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel witte wijn en naar smaak munt, korianderpoeder, gemberpoeder en serehpoeder. Bak de kipfiletblokjes rondom bruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan en houd het apart. Bak 1 gesneden ui, 1 gesneden rode paprika, 1 gesneden groene paprika, 3 gesneden bosuitjes en 150 gram in plakjes gesneden champignons op hoog vuur knapperig. Voeg de noedels en de kipfilet toe en roer even om. Roer de woksaus toe en bak kort mee. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat