Noedels met Roerbak Kip

Noedels met Roerbak Kip

Noedels met Roerbak Kip

Ingrediënten: noedels, 1 kipfilet, 1 eiwit, 1/2 eetlepel bloem, 2 eetlepels water, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 3 eetlepels zwarte bonensaus, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel witte wijn, munt, korianderpoeder, gemberpoeder, serehpoeder, 1 ui, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 3 bosuien, 150 gram champignons,

Aantal personen: 3

Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng 1 eiwit met 1/2 eetlepel bloem en 2 eetlepels water. Snij 1 kipfilet in blokjes. Meng de kipfiletblokjes door het eiwitmengsel. Laat het even staan. Meng voor de woksaus. 1 fijngehakt teentje knoflook met 1 theelepel sambal, 3 eetlepels zwarte bonensaus, 3 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel witte wijn en naar smaak munt, korianderpoeder, gemberpoeder en serehpoeder. Bak de kipfiletblokjes rondom bruin in hete olie. Schep de kipfilet uit de pan en houd het apart. Bak 1 gesneden ui, 1 gesneden rode paprika, 1 gesneden groene paprika, 3 gesneden bosuitjes en 150 gram in plakjes gesneden champignons op hoog vuur knapperig. Voeg de noedels en de kipfilet toe en roer even om. Roer de woksaus toe en bak kort mee. Eet smakelijk!

0
(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top