Italiaanse Wrap

Italiaanse Wrap
Een snelle wrap om de honger te stillen na een bezoekje op een terras in Utrecht.

Ingrediƫnten: 2 wraps, pesto, 1 gerookte kipfilet, mozzarella, geraspte kaas, zongedroogde tomaat,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk 2 wraps met pesto. Snij 1 gerookte kipfilet in blokjes en verdeel dit over de wraps. Verdeel er daarna nog mozzarella, stukjes zongedroogde tomaat en geraspte kaas over. Vouw de wraps en prik ze vast met een cocktailprikker. Leg de wraps in de oven en laat de mozzarella en kaas smelten. Serveer eventueel met een salade. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat