Italiaanse Wrap

Italiaanse Wrap

Een snelle wrap om de honger te stillen na een bezoekje op een terras in Utrecht.

Ingrediënten: 2 wraps, pesto, 1 gerookte kipfilet, mozzarella, geraspte kaas, zongedroogde tomaat,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk 2 wraps met pesto. Snij 1 gerookte kipfilet in blokjes en verdeel dit over de wraps. Verdeel er daarna nog mozzarella, stukjes zongedroogde tomaat en geraspte kaas over. Vouw de wraps en prik ze vast met een cocktailprikker. Leg de wraps in de oven en laat de mozzarella en kaas smelten. Serveer eventueel met een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel