Italiaanse Wrap

Italiaanse Wrap

Italiaanse Wrap

Een snelle wrap om de honger te stillen na een bezoekje op een terras in Utrecht.

Ingrediƫnten: 2 wraps, pesto, 1 gerookte kipfilet, mozzarella, geraspte kaas, zongedroogde tomaat,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bestrijk 2 wraps met pesto. Snij 1 gerookte kipfilet in blokjes en verdeel dit over de wraps. Verdeel er daarna nog mozzarella, stukjes zongedroogde tomaat en geraspte kaas over. Vouw de wraps en prik ze vast met een cocktailprikker. Leg de wraps in de oven en laat de mozzarella en kaas smelten. Serveer eventueel met een salade. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top