Wraps met Sperziebonen en Champignons

Wraps met Sperziebonen en Champignons
Ingrediënten: 100 gram sperziebonen, zout, 2 rode uien, 400 gram champignons, peterselie, 6 wraps, knoflooksaus, 200 gram ham,

Aantal personen: 3

Blancheer 100 gram sperziebonen in water met wat zout tot het beetgaar is. Bak in hete olie 2 gesnipperde rode uien tot het zacht is. Voeg de geblancheerde sperziebonen en 400 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Doe er naar smaak peterselie bij. Verwarm ondertussen 6 wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met knoflooksaus en beleg elke wrap vervolgens met 2 plakjes ham en het sperziebonen champignonmengsel. Rol de wraps goed op en serveer. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat