Wraps met Sperziebonen en Champignons

Wraps met Sperziebonen en Champignons

Ingrediënten: 100 gram sperziebonen, zout, 2 rode uien, 400 gram champignons, peterselie, 6 wraps, knoflooksaus, 200 gram ham,

Aantal personen: 3

Blancheer 100 gram sperziebonen in water met wat zout tot het beetgaar is. Bak in hete olie 2 gesnipperde rode uien tot het zacht is. Voeg de geblancheerde sperziebonen en 400 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Doe er naar smaak peterselie bij. Verwarm ondertussen 6 wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met knoflooksaus en beleg elke wrap vervolgens met 2 plakjes ham en het sperziebonen champignonmengsel. Rol de wraps goed op en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel