Kip Curry met Pitabroodjes

Kip

Kip Curry met Pitabroodjes

Kip Curry met Pitabroodjes

Ingrediƫnten: 4 pitabroodjes, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 rode peper, komijnpoeder, gemberpoeder, kardemom, kaneel, kurkuma, korianderblad, 2 kipfilets, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, 2 eetlepels mangochutney, 200 ml kokosmelk,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden en verwarm de pitabroodjes ongeveer 8 minuten. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 3 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht. Voeg 1 chilipeper en de kruiden komijnpoeder, gemberpoeder, kardemom, kaneel, kurkuma en korianderblad toe naar eigen smaak. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden kipfilet toe en roerbak rondom bruin. Voeg dan 1 blik tomaatblokjes toe en laat het geheel vervolgens op laag vuur 25 pruttelen. Voeg daarna 2 eetlepels mango chutney en 200 ml kokosmelk. Laat het geheel nog 15 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de pitabroodjes. Eet smakelijk!

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top