Wraps met Sperziebonen en Champignons

Wraps met Sperziebonen en Champignons

Wraps met Sperziebonen en Champignons

Ingrediënten: 100 gram sperziebonen, zout, 2 rode uien, 400 gram champignons, peterselie, 6 wraps, knoflooksaus, 200 gram ham,

Aantal personen: 3

Blancheer 100 gram sperziebonen in water met wat zout tot het beetgaar is. Bak in hete olie 2 gesnipperde rode uien tot het zacht is. Voeg de geblancheerde sperziebonen en 400 gram in plakjes gesneden champignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Doe er naar smaak peterselie bij. Verwarm ondertussen 6 wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met knoflooksaus en beleg elke wrap vervolgens met 2 plakjes ham en het sperziebonen champignonmengsel. Rol de wraps goed op en serveer. Eet smakelijk!

(51 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top