Kipfilet met Doperwten en Tomaat

Kipfilet met Doperwten en Tomaat

Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 100 gram blokjes ham, scheutje rode wijn, 200 gram doperwten, 2 tomaten, 200 ml kippenbouillon,

Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de blokjes kipfilet bruin. Voeg vervolgens 100 gram blokjes ham toe en een scheutje rode wijn. Laat de alcohol verdampen en voeg dan 200 gram doperwten, 2 in blokjes gesneden tomaat en 200 ml kippenbouillon toe. Laat het geheel goed doorkoken voor ongeveer 10 minuten. Serveer het met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes of rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel