Kipfilet met Doperwten en Tomaat

Kipfilet met Doperwten en Tomaat
Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 100 gram blokjes ham, scheutje rode wijn, 200 gram doperwten, 2 tomaten, 200 ml kippenbouillon,

Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de blokjes kipfilet bruin. Voeg vervolgens 100 gram blokjes ham toe en een scheutje rode wijn. Laat de alcohol verdampen en voeg dan 200 gram doperwten, 2 in blokjes gesneden tomaat en 200 ml kippenbouillon toe. Laat het geheel goed doorkoken voor ongeveer 10 minuten. Serveer het met bijvoorbeeld gebakken aardappeltjes of rijst. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat