Italiaans Gevulde Schnitzel

Italiaans Gevulde Schnitzel

Italiaans Gevulde Schnitzel

Ingrediƫnten: 2 schnitzels, pesto, 1 gegrilde paprika, mozzarella, zout, peper,

Probeer 2 schnitzels zo plat mogelijk te krijgen. Smeer 1 kant van de schnitzels in met groene pesto. Snij 1 gegrilde rode paprika doormidden. Leg op elke schnitzel een halve gegrilde paprika. Leg hierop stukjes mozzarella. Vouw de schnitzels dicht en bind het vast met keukentouw of steek het vast met een cocktailprikker. Bestrooi de schnitzels met zout en peper. Bak de schnitzels aan beide kanten bruin en laat de schnitzels vervolgens op lager vuur goed gaar worden. Lekker met aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!

(93 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top