Gevulde Pannenkoeken met Spinazie

Gevulde Pannenkoeken met Spinazie
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 300 gram spinazie, 2 theelepels pesto, 100 gram geraspte oude kaas, 2 eetlepels paneermeel, 3 eetlepels kookroom, kant-en-klare pannenkoeken,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook met wat tijm naar smaak. Als de ui zacht is voeg je ongeveer 500 gram diepvriesspinazie toe. Laat het al roerend ontdooien. Voeg 2 theelepels pesto toe en ongeveer 3 eetlepels kookroom. Zet het vuur lager en roer er nu 100 gram geraspte oude kaas en 2 eetlepels paneermeel door. Als de kaas gesmolten is kan je de pannenkoeken gaan vullen. Je kan zelf pannenkoeken gaan bakken, maar soms zijn van die kant-en-klare pannenkoeken ook erg makkelijk. Rol de pannenkoeken goed om de vulling en leg ze in een ovenschaal. Strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 10 minuten. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english.


3 reacties op “Gevulde Pannenkoeken met Spinazie

  1. kant-en-klaar-pannenkoeken zijn vaak zo zoet…
    Heb ze wel eens geprobeerd, maar vind ze niet echt lekker. Denk dat ik zeker voor dit recept wel zelf zou gaan bakken, nouja, altijd eigenlijk! :-)

  2. Klopt, zelf bakken is lekkerder, maar soms zijn die kant-en-klaar pannenkoeken wel erg handig als je echt geen zin hebt om te koken. Daarom de meest naturel variant genomen die kan er net mee door :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat