Kipfilet met Peultjes

Kipfilet met Peultjes

Kipfilet met Peultjes

Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 1 theelepel sambal, gemberpoeder, 1 eetlepel rijstwijn, 2 eetlepels sojasaus, 200 ml water, 1 blokje kippenbouillon, 2 steranijs,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg er dan 1 in blokjes gesneden kipfilet aan toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 theelepel sambal toe en gemberpoeder na smaak. Roerbak nog een minuut en doe er dan 200 gram peultjes bij. Roerbak dit ook een minuut en voeg dan 1 eetlepel rijstwijn, 2 eetlepels sojasaus, 200 ml water en 1 blokje kippenbouillon aan toe. Breng het aan de kook en zet het vuur daarna op halfhoog. Doe er 2 steranijs in en laat het een minuut of 20 pruttelen. Serveer met noodles of rijst. Eet smakelijk!

0
(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top