Gevulde Pannenkoeken met Spinazie

Gevulde Pannenkoeken met Spinazie

Gevulde Pannenkoeken met Spinazie

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 300 gram spinazie, 2 theelepels pesto, 100 gram geraspte oude kaas, 2 eetlepels paneermeel, 3 eetlepels kookroom, kant-en-klare pannenkoeken,

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook met wat tijm naar smaak. Als de ui zacht is voeg je ongeveer 500 gram diepvriesspinazie toe. Laat het al roerend ontdooien. Voeg 2 theelepels pesto toe en ongeveer 3 eetlepels kookroom. Zet het vuur lager en roer er nu 100 gram geraspte oude kaas en 2 eetlepels paneermeel door. Als de kaas gesmolten is kan je de pannenkoeken gaan vullen. Je kan zelf pannenkoeken gaan bakken, maar soms zijn van die kant-en-klare pannenkoeken ook erg makkelijk. Rol de pannenkoeken goed om de vulling en leg ze in een ovenschaal. Strooi er nog wat geraspte kaas over. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 10 minuten. Eet smakelijk!

0
(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

3 thoughts on “Gevulde Pannenkoeken met Spinazie

  1. kant-en-klaar-pannenkoeken zijn vaak zo zoet…
    Heb ze wel eens geprobeerd, maar vind ze niet echt lekker. Denk dat ik zeker voor dit recept wel zelf zou gaan bakken, nouja, altijd eigenlijk! 🙂

  2. Klopt, zelf bakken is lekkerder, maar soms zijn die kant-en-klaar pannenkoeken wel erg handig als je echt geen zin hebt om te koken. Daarom de meest naturel variant genomen die kan er net mee door 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top