Portobello’s met Kaas en Tomatensaus

Portobello's met Kaas en Tomatensaus
Ingrediënten: 1 teentje knoflook, basilicum, oregano, 1 theelepel sambal, 1 blik tomaatblokjes, 4 portobello’s mozzarella, geraspte oude kaas, paneermeel, olie, tijm,

Maak eerst de tomatensaus. Fruit op een middelhoog vuur 1 fijngehakt teentje knoflook met wat gedroogde basilicum, gedroogde oregano en 1 theelepel sambal. Na een minuut voeg je er 1 blik tomaatblokjes aan toe. Laat het geheel 5 minuten pruttelen. Giet het daarna in een ovenschaal. Haal eventueel het steeltje van 4 portobello’s af en leg ze in de tomatensaus. Beleg de portobello’s met mozzarella. Strooi er geraspte oude kaas en paneermeel over en giet er als laatste een klein beetje olie over en na smaak wat tijm. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 tot 25 minuten. Serveer de portobello’s als hoofdgerecht met pasta. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat