Portobello’s met Kaas en Tomatensaus

Portobello's met Kaas en Tomatensaus

Ingrediënten: 1 teentje knoflook, basilicum, oregano, 1 theelepel sambal, 1 blik tomaatblokjes, 4 portobello’s mozzarella, geraspte oude kaas, paneermeel, olie, tijm,

Maak eerst de tomatensaus. Fruit op een middelhoog vuur 1 fijngehakt teentje knoflook met wat gedroogde basilicum, gedroogde oregano en 1 theelepel sambal. Na een minuut voeg je er 1 blik tomaatblokjes aan toe. Laat het geheel 5 minuten pruttelen. Giet het daarna in een ovenschaal. Haal eventueel het steeltje van 4 portobello’s af en leg ze in de tomatensaus. Beleg de portobello’s met mozzarella. Strooi er geraspte oude kaas en paneermeel over en giet er als laatste een klein beetje olie over en na smaak wat tijm. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 180 graden (hetelucht) voor ongeveer 20 tot 25 minuten. Serveer de portobello’s als hoofdgerecht met pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel