Bananen Cupcakes

Bananen Cupcakes

Bananen Cupcakes

Morgen is Michel jarig en dat is dus trakteren op het werk. Gelukkig was ik vrij en hadden de juffen en meesters op Britt haar school een studiedag dus we hebben met zijn tweeën in de keuken gestaan. De eerste lading cupcakes werden bananen cupcakes met witte chocolade.

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram witte chocolade, 2 bananen,

Mix 250 gram boter met 250 gram suiker tot een gladde massa. Voeg een voor een 4 eieren toe. Voeg daarna 250 gram bloem en vanillesuiker toe en mix dit goed door. Doe in de keukenmachine 100 gram witte chocolade en maak er kleine stukjes van. Snij 2 bananen in kleine plakjes. Meng de bananen en witte chocolade door het beslag. Doe in een muffinvorm papieren cakevormpjes en vul deze met het beslag. Zet de muffinvorm in de voorverwarmde oven op 160 graden (hetelucht) voor ongeveer 30 tot 35 minuten. Laat ze daarna goed afkoelen… Maar dat lukt wel want de collega’s van Michel moeten nog tot morgen wachten tot ze wat te smikkelen krijgen!

0
(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

5 thoughts on “Bananen Cupcakes

  1. Ik heb afgelopen week een grote tulbandcake voor de hele klas gemaakt op basis van dit recept en hij was in een mum van tijd helemaal opgesmuld! Echt leuk om iets te bakken wanneer het zo succesvol is! Ik werd bestormd met complimenten… die ik nu maar even doorgeef aan jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top