Tagliatelle met Tomaat, Champignons en Worst

Tagliatelle met Tomaat, Champignons en Worst

Dit is een simpel, snel en ook lekkere pasta.

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 3 Catalaanse worstjes, 1 knoflook, oregano, 1 blik tomaatblokjes, 200 gram champignons, 100 ml water, 1 blokje rundvleesbouillon,

Kook de tagliatelle in ruim kokend water met wat zout. Ontdoe 3 Catalaanse worstjes van hun vel en maak er balletjes van. Bak de balletjes in de olie goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en een theelepel gedroogde oregano toe, roerbak 1 minuutje. Als ze goudbruin zijn voeg je er 1 blik tomaatblokjes, 200 gram in plakjes gesneden champignons, 100 ml water en 1 blokje rundvleesbouillon. Breng het geheel aan de kook en laat de saus dan op een lager vuur inkoken. Dit duurt een minuut of 10. Klaar! Eet smakelijk!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Een gedachte over “Tagliatelle met Tomaat, Champignons en Worst”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *