Gevulde Kipfilet met Tomaat, Kaas en Tijm

Gevulde Kipfilet met Tomaat, Kaas en Tijm
Lekker makkelijk, erg lekker en ook nog eens snel te maken.

Ingrediƫnten: 1 tomaat, 1 zongedroogde tomaat, tijm, geraspte kaas, zout, peper, 2 kipfilets, rauwe ham,

Maak een mengsel van 1 fijngesneden tomaat, 1 fijngehakt zongedroogd tomaatje met tijm, geraspte kaas, zout en peper. Plet 2 kipfilets met een deegroller. Beleg het met het tomaatmengsel en vouw het dicht. Beleg de kipfilet rondom met rauwe ham. Leg de kipfilets in een ovenschaal en zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 25 tot 30 minuten. Lekker met een salade en met gebakken aardappeltjes. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat