Kroketbroodjes

Kroketbroodjes

Kroketbroodjes

Ingrediënten: bladerdeeg, kroketten, 1 ei,

Ontdooi voor elk kroketbroodje wat je wilt maken 2 velletjes bladerdeeg. Leg op 1 vel bladerdeeg 1 kroket (de kroketten hoeven niet ontdooit te worden). Leg er een vel bladerdeeg overheen, de kroket moet helemaal bedekt worden. Druk de randen goed vast eventueel met een vork. Snij eventueel overtollig bladerdeeg eraf. Snij voorzichtig de bovenkant van het kroketbroodje in. Bestrijk de broodjes met een geklutst ei en zet ze dan in de voorverwarmde oven op 200 graden voor ongeveer 25 minuten. De kroketbroodjes zijn dan gloeiend! Eet smakelijk!

0
(84 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “Kroketbroodjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top